MENU

Welkom op de website van de Gebr. Smits

Wij zijn een innovatief internationaal georiënteerd bedrijf en zijn actief in de productie en verwerking van diervoeder en kaas. Ons bedrijf houdt zich bezig met het ophalen van rest- en zijstromen uit de levensmiddelenindustrie. De opgehaalde producten, zoals snoep, koek, chocolade, kaas e.d. die tijdens het productieproces vrijkomen, worden vervolgens binnen ons bedrijf verwerkt.

Ons bedrijf heeft twee afdelingen, de afdeling Food haalt producten op die geschikt zijn voor menselijke consumptie. De afdeling Feed haalt de producten op die tot hoogwaardig veevoer verwerkt worden.

We zoeken door middel van innovatie, effectieve wegen om voedingsmiddelen te waarderen met oog voor kwaliteit. De producten hoeven hierdoor niet weg gegooid te worden, maar krijgen een nieuwe start.

Klik op 1 van de onderstaande logo’s voor meer informatie.

Food

     

Feed

     
In- en verkoop van kaas voor mensenlijke consumptie.       Inkoop van voormalige levensmiddelen t.b.v. veevoer. Verkoop van veevoer met als vaste basis: voormalige levensmiddelen.

Op het veelzijdige bedrijf zijn er verschillende afdelingen die met elkaar samenwerken: Logistiek, Technische Dienst, Kaas, Diervoeding en Ondersteunend. Ook voor mbo-stages, en HBO- en WO afstudeeropdrachten zijn er binnen ons bedrijf vele mogelijkheden. Klik op onderstaand logo voor meer informatie. 

Werken bij

Banen bij Smits, kijk hier voor onze vacatures.

Overige onderdelen Smits Zevenhuizen

Onderzoek naar duurzame inzet van veevoeders. Bouw van machines, installatie en gebouwen voor eigen beheer.